en ro
inchirieri auto oradea aeroport inchirieri auto oradea inchirieri auto cluj inchirieri auto timisoara
inchirieri auto oradea aeroport inchirieri auto oradea inchirieri auto cluj inchirieri auto timisoara
AutoDaya Rent-A-Car
Rezervari e-mail: office@rentacaroradea.ro
Rezervari telefonice: +40 788 - 523 - 511

Declaratie de confidentialitate

Va informam ca datele dvs. vor fi colectate si prelucrate de SC AUTO DAYA SERV SRL cu sediul in Oradea,str Republicii nr 49 ap 4,Inregistrata la Registrul Comertului sub nr j05/1296/1997.CUI RO9914133.

Vă informăm că, începând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE(Regulamentul general privind protecția datelor).

Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor,trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în vederea accesării/furnizării serviciilor oferite de SC AUTO DAYA SERV SRL si a sitelui www.rentacaroradea.ro de servicii on-line.

Refuzul dumneavoastră de a vă da acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite prin intermediul SC AUTO DAYA SERV SRL.

Pentru a vă exprima consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

VA RUGAM SA NE TRANSMITETI PRIN EMAIL ACORDUL DVS SAU DEZACORDUL DVS
cu privire la prelucrarea datelor personale putand fi folosite in scopul realizarii unui contract si/sau facturarea lui catre dvs.; in caz de dauna sau de distrugere a bunului inchiriat datele dvs. vor putea fi transmise autoritatilor in drept; contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje tex sau telefon) in legatura cu bunurile si/sau serviciile oferite de societatea noastra, etc. ,

SC AUTO DAYA SRL se oblige sa pastreze confidentialitate acestor date.

AUTO DAYA SERV SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic si distrugerea lor dupa o perioada determinata  de 6 luni de zile.

Astfel conform prevederior Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul AUTO DAYA SERV SRL situat in ORADEA,str Republicii nr 49,ap 4. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificare justificata in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

AUTO DAYA SERV SRL nu va furniza adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal, cu exceptiile mai sus mentionate.

AUTO DAYA SERV SRL nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de Clientii si Utilizatorii sai fara acordul explicit al acestora.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul www.rentacaroradea.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.rentacaroradea.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

AUTO DAYA SERV SRL
Contact: 0788523511