en ro
inchirieri auto oradea aeroport inchirieri auto oradea inchirieri auto cluj inchirieri auto timisoara
inchirieri auto oradea aeroport inchirieri auto oradea inchirieri auto cluj inchirieri auto timisoara
AutoDaya Rent-A-Car
Rezervari e-mail: office@rentacaroradea.ro
Rezervari telefonice: +40 788 - 523 - 511


Management de flota - Inchirieri pe termen lung, leasing operational

 

Rentacaroradea.ro ofera solutii de inchirieri auto pe termen lung (12-36 luni), leasing operational pentru firme si companii din Romania, contracte mini-lease de inchiriere masini pe termen mediu (6-12 luni) si contracte long termen long rental de leasing auto financiar sau operational.

Managemant de flota inseamna inchiriere pe termen lung, inseamna o durata de peste 30 zile, conditiile de inchiriere fiind diferite de la caz la caz. Pentru acest tip de inchiriere "Management de flota prin AUTO-DAYA, va rog sa va adresati companiei".
 

Si daca inchirirea unei masini ar costa mai putin decat achizitionarea acesteia? Este cazul sa optati pentru o inchiriere de masina pe termen lung, leasing operational. Pe de alta parte aceasta obtiune va scuteste de grija intretinerii,asigurarilor,reviziilor,inlocuirea automobilului defect,posibilitatea schimbului autoturism de la mai mare la mai mic sau invers. Dar cel mai important lucru este ca veti lasa deoparte toate problemele legate de mecanica si de intretinerea masinii.
 


AUTO-DAYA va propune aceasta formula de inchirieri auto pe tremen lung.
 

Achizitionarea unui automobil este sinonima cu o pierdere de bani, intretinerea masinii devenind din ce in ce mai greu de suportat de catre proprietar. Cumpararea unei masini pare din ce in ce sa nu mai reprezinte solutia ideala... solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirierea unei masini pe termen lung, leasing operational prin AUTO-DAYA.

 

  PRET PROMOTIONAL
 
  DACIA LOGAN LAUREAT cu A/C ,1,2i benzina
  Pret : 250 EUR + TVA/luna/an.
 
  minim 12 luni de zile
  NOUL NISSAN QASHQAI SUV
  Pret : 650 EUR + TVA/luna/an
 
  Masini Noi 0 Km
 
  Toate serviciile incluse in pret.
  SKODA RAPID FACELIFT
  Pret: 320 EUR + TVA/luna/an.
 
  Masini Noi 0 Km
 
  Toate serviciile incluse in pret.
  DACIA DUSTER NEW
  Masini Noi 0 Km
 
  Toate serviciile incluse in pret.
Faceti o solicitare pentru perioada si masina dorita si va garantam luna de luna cele mai bune servicii si cele mai mici preturi de inchiriere masini pe termen lung contact
THE RENT A CAR TEAM
0259474400/0788523511

+40-0788-523511

 

Va oferim cateva optiuni ideale pentru inchirierea pe termen lung, leasing operational si management de flota.

La fiecare inchiriere pe termen lung se va tine cont de obiectiile fiecarui client in parte si de numarul autoturismelor si de termenul de inchiriere.