en ro
inchirieri auto oradea aeroport inchirieri auto oradea inchirieri auto cluj inchirieri auto timisoara
inchirieri auto oradea aeroport inchirieri auto oradea inchirieri auto cluj inchirieri auto timisoara
AutoDaya Rent-A-Car
Rezervari e-mail: office@rentacaroradea.ro
Rezervari telefonice: +40 788 - 523 - 511


CONDITII GENERALE DE INCHIRIERE


Clientul este obligat sa citeasca cu atentie toate conditiile de inchiriere dupa care sa confirme acceptul acestora prin semnatura sa pe contract.

VARSTA
VARSTA Pentru a închiria un autoturism de la AUTO DAYA Rent A Car în condițiile standard, vârsta minimă obligatorie este de 25 ani. De asemenea, șoferul principal cât și șoferii adiționali, obligatoriu trebuie să dețină un permis de conducere valid, cu o vechime de cel puțin 12 luni.
AUTO DAYA oferă posibiltatea de închiriere a unui autoturism persoanelor cu vârsta mai mică de 25 de ani (minim 18 ani), în următoarele condiții:

  • În cazul în care CLIENTUL sau șoferii adiționali dețin un permis de conducere valabil, cu o vechime mai mică de 12 luni, pot închiria și conduce un autoturism prin achitarea unei taxe suplimentare "Sofer fără experienta" în valoare de 500 EURO;
  • CLIENȚII și șoferii adiționali cu vârsta sub 25 de ani împliniți și cu o vechime a permisului de conducere de minim 12 luni pot închiria și conduce un autoturism prin achitarea unei taxe suplimentare "Taxa pentru șofer tanăr" de 10 Euro/zi și suma garanției va fi dublă fată de garanția standard pentru clasa auto rezervată.

Nu se acceptă copie a permisului de conducere, dovadă de circulație sau documente de identitate expirate !
În cazul în care există șoferi adiționali, aceștia obligatoriu trebuie să fie prezenți la semnarea Contractului de Închiriere. Nu se acceptă adăugarea unui șofer adițional, fără ca acesta să prezinte documentele de identitate și fără acceptul în scris al AUTO DAYA Rent A Car.
În situația în care AUTO DAYA Rent A Car consideră necesare unele verificări suplimentare, se pot solicita alte documente sau informații din partea clientului: bilet de avion, card de credit, drept de ședere, factură utilități etc.
AUTO DAYA Rent A Car își rezervă dreptul de a refuza închirierea autoturismului către persoane care au furnizat informații false sau către persoane care nu doresc să îndeplinească termenele și condițiile de închiriere.

DOCUMENTELE NECESARE
Permisul de conducere national/international, pasaportul sau cartea de identitate valabile.

SERVICII INCLUSE IN PRETUL iNCHIRIERII
In pretul inchirierii sunt incluse urmatoarele servici:
Livrare GRATUITA in orele de program oras, Asistenta rutiera Romania 24h/24h, Asigurare Obligatorie, Rovineta ROMANIA, schimb de autoturism defect.

PLATA
Plata integrala se face in avans in momentul semnarii contractului de inchiriere.
Plata se va efectua in numerar la cursul de schimb afisat de B.N.R. + 1% al zilei in curs sau prin virament bancar in contul societatii mentionate in acest contract sau cu un card bancar valabil .
La inceputul inchirierii se va achita contravaloarea acesteia dupa caz, precum si un DEPOZIT DE GARANTIE IN NUMERAR (CASH) SAU CU UN CARD BANCAR de 150-400 EURO indiferent de grupa de inchiriere solicitata. Garantia va fi restituita la restituirea autoturismului.
Pentru persoanele care au domiciliul de rezidanta in afara judetului BIHOR, depozitul de garantie constituit comform listei de tarife se va face NUMAI CU UN CARD BANCAR.

RETURNAREA AUTOTURISMULUI INAINTE DE TERMEN
Se va emite un voucher pentru valoarea ramasa.
Voucher-ul poate fi folosit pentru plata partiala sau integrala a serviciilor de inchiriere in toate Agentiile Auto-Daya Rent-a-Car din Romania si este valabil un an de la data emiterii.
Daca a fost folosita doar o parte din suma, un alt voucher va fi emis pentru restul valorii.

TRECEREA FRONTIEREI
Trecerea frontierei ROMANIEI este Permisa fiind obligatorie solicitarea in prealabil permisiunea de a circula in afara granitelor ROMANIEI.

Pentru inchirierea in afara granitelor ROMANIEI se practica alte tarife decat cele din lista.

TARIFELE
TAXE SUPLIMENTARA
Predarea-preluarea autoturismului in afara orelor de program (20:00-08:00) si se va plati o taxa a cate 10euro/predare/preluare indiferent de locatie.
In cazul pierderii cheilor sau actelor masinii se va aplica o taxa de 100 € + TVA.

Se va percepe o taxa suplimentara pentru predarea autoturismului cu un exces de murdarie in suma de 30euro+tva/masina.

TAXE AEROPORT
PREDAREA-PRELUARE AEROPORT:

  • PREDAREA AUTOTURISM IN AEROPORT SE VA ACHITA 10EUR TVA INCLUS.
  • PREDAREA AUTOTURISM IN AEROPORT SE VA ACHITA 10EUR TVA INCLUS.
Aceste taxe se platesc indiferent de orele de predare sau preluare.

TAXA DE DISLOCARE
Returnarea autoturismului este posibila la un alt birou de inchiriere in Romania, intre orasele unde exista sedii Auto-Daya Rent-a-Car. Cererea va fi confirmata sau refuzata, in functie de disponibilitatea de dislocare a autoturismului solicitat. Se va percepe o taxa in fuctie de distanta de dislocare.

SOFER ADITIONAL
Daca o a doua persoana intentioneaza sa conduca autoturismul, acestea trebuie sa fie prezent in momentul semnarii contractului, pentru a fi adaugat pe Contractul de inchiriere avand aceleasi obligatii cu prima persoana.

Pentru soferul al doilea, aditional se percepe o taxa suplimentara de 3 EUR/ ziua de inchiriere (minim 10 EUR/inchiriere).

TARIFELE
Tarifele sunt exprimate in EURO/zi si au incluse asigurarea obligatorie RCA si CASCO ( inclusiv furt intern) cu o FRANSIZA de 150-400 eur.
Incluzand o limita de 300Km/zi si dupa 7 zile Km NELIMITATI. Depasirea celor 300Km se vor taxa suplimentar cu 0.1 EURO/km. Perioada minima este de 24 ore. Dupa depasirea acestui interval se va taxa inca o zi de inchiriere.

ASIGURARILE
Inchirierea autoturismului include asigurarea obligatorie de raspundere civila si asigurare FULL CASCO (incluzand avarii si furt intern).Clientul este responsabil pentru toate daunele daca acestea au fost cauzate de:

  1. Conducerea autovehicului sub influenta alcoolului sau a drogurilor;
  2. Sustragerea de la testarea alcoolemiei de catre organele in drept;
  3. Folosirea autovehicului in scopuri ilicite/ilegale (ex: furt, jaf, transport ilegal de bunuri sau obiecte,etc)
  4. Daca autoturismul este condus de persoane neautorizate (sub limita de varsta acceptata, nedeclarate si nenominalizate in contractul de inchiriere, etc);
  5. Daca actele autoturismului si cheile au fost lasate in masina in momentul furtului;
  6. Neprezentarea la Organele de Politie in caz de orice avarie survenita autoturismului in timpul inchirierii, pentru obtinerea Procesului Verbal (in care sa fie specificata si alcoolemia), precum si autorizatia de reparatie.
In cazurile mentionate la literele a.b.c.d.e.f., clientul se obliga sa plateasca integral contravaloarea avariilor produse.
Clientul/soferul autorizat este acoperit de raspunderea civila, in cazul unui accident. Clientul/soferul autorizat poate fi raspunzator in fata legii pentru daune care nu pot fi acoperite de asigurarea RCA. Clientul este raspunzator pentru avarierea sau furtul vehiculului Auto-Daya Rent-a-Car, in limitele unei sume maxime (franzisa).

RASPUNDEREA CLIENTULUI
Cu o raspundere limitata a CLIENTULUI la franciza(depozitul) de 150-400 euro/eveniment in caz de accident, dauna sau eveniment produs din vina clientului(soferului) sau neprezentarea Procesului Verbal intocmit de organele de Politie din care sa rezulte alta persoana vinovata de producerea accidentului, evenimentului sau daunei;
Cu o raspundere limitata a clientului, indiferent de vina, in caz de avarie sau pierderea masinii inchiriate sau a unor piese ale acesteia, este redusa la franzisa in valoare de 150-400 Euro/masina.
O garantie egala cu valoarea franzisei se achita la semnarea contractului (poate fi de asemenea blocata pe un card de credit) si se returneaza la predarea in bune conditii a autovehiculului.
Clientul este responsabil pentru valoarea integrala pentru daune aduse motorului, rotilor, cauciucurilor, spatiului interior al vehiculului si sub caroseria autoturismului.

ASISTENTA RUTIERA
Beneficiati de asistenta rutiera 24h/24 pe intreg teritoriul Romaniei.

PRELUARE SI PREDARE
Autoturismul este preluat de client cu rezervorul plin si in stare perfecta de functionare, urmand a fi predat in aceeasi stare.
Autoturismul se poate livra la cerere si la o alta destinatie la ridicare sau predare (alt oras) adaugandu-se o taxa de deplasare de 0.33EUR/km parcursi.
Nu se accepta nici un fel de reparatii sau interventii la autovehicul pe perioada de inchiriere, clientul fiind obligat sa anunte de urgenta agentul de inchirieri, care se obliga sa ia masuri de depanare auto sau orice tip de interventie. Marca anvelopelor va fi verificata la predarea autoturismului cat si la preluarea lui, inlocuirea lor de catre client fiind interzisa, in caz contrar se va taxa conform valorilor din lista.
Firma isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea oricarui autoturism solicitat prin rezervare on-line ori telefonic, daca la intalnirea cu clientul respectiv reprezentatul firmei are vreo suspiciune asupra scopului declarat al inchirierii ori a autenticitatii documentelor prezentate(BI, CI, PASS, CARNET DE CONDUCERE).

Taxa de drum (ROVIGNETA in Romania) este inclusa in pretul inchirierii.

Masina este echipata cu:
cheie masina, triunghi reflectorizant , stingator si vesta fluorescenta, certificat de inmatriculare, radiocasetofon, roata de rezerva, manivela, cric,cauciucuri conform sezon.